Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Ναυπακτίας "Όλοι Μαζί" ξεκίνησε την λειτουργία του - Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Εθελοντές! Ολοι είμαστε εν δυνάμει ΑΝΕΡΓΟΙ - Δίνουμε και παίρνουμε ΔΩΡΕΑΝ.

Ε.Ι.Φ.Κ.Α.Ν

Κοντά στον ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ, στον ΑΝΕΡΓΟ, στον ΑΣΘΕΝΗ - γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ - Κοινωνική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - Βοήθησε ΤΩΡΑ - ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ενημερωτικό Δελτίο Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Ναυπακτίας "Όλοι μαζί" 5/5/2014


Ο καρκίνος δεν αποτελεί πια ασθένεια-στίγμα. Αν και παραμένει μια σοβαρή πάθηση, δεν είναι πλέον η αναπόφευκτη καταδίκη που ήταν κάποτε. Αντίθετα, ολοένα και περισσότερο, είναι πια μια ιστορία επιβίωσης του καθενός και της καθεμιάς, που έτυχε να τον συναντήσουν.
Η ψυχολογική υποστήριξη αυτών των ανθρώπων, μέσω της συμμετοχής σε αντίστοιχες ομάδες, τους βοηθάει να αντιμετωπίσουν την ασθένεια με ψυχραιμία. Επιπλέον, η επαφή με ανθρώπους που ήδη έχουν βιώσει τέτοιου είδους καταστάσεις ενισχύει το αίσθημα αυτοπεποίθησης για την αίσια έκβαση της ασθένειας και ενισχύει την ελπίδα πως όλα θα πάνε καλά.
Το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Ναυπακτίας "Όλοι μαζί" σας ενημερώνει ότι θα λειτουργήσει τμήμα ψυχολογικής υποστήριξης των καρκινοπαθών-ογκολογικών ασθενών, καθώς και των συγγενών τους.
Οι συνεδριάσεις θα γίνονται στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Ναυπακτίας και συντονιστής-επικεφαλής θα είναι ο ψυχίατρος κ. Μανωλέσος Γεώργιος με την ομάδα του.
Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στα παρακάτω τηλέφωνα:

Σταθερό Τηλέφ : 2634 400064
Κινητό WIND : 6930661666
Κινητό Vodafone : 6943999099
Κινητό Cosmote : 6986772002

ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ,ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ & ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Γιατί στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.. Αξίζει τον κόπο να παραμείνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου