Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Ναυπακτίας "Όλοι Μαζί" ξεκίνησε την λειτουργία του - Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Εθελοντές! Ολοι είμαστε εν δυνάμει ΑΝΕΡΓΟΙ - Δίνουμε και παίρνουμε ΔΩΡΕΑΝ.

Ε.Ι.Φ.Κ.Α.Ν

Κοντά στον ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ, στον ΑΝΕΡΓΟ, στον ΑΣΘΕΝΗ - γίνε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ - Κοινωνική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - Βοήθησε ΤΩΡΑ - ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλη προσέλευση συμπολιτών μας στη Σαββατιάτικη εκδήλωση - video - Νεα συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού την ερχόμενη Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο Φετιχέ Τζαμί

Τη θετική ανταπόκριση των Ναυπάκτιων συμπολιτών μας είχε η πρώτη μας εκδήλωση γνωριμίας 
Συγκεντρώσαμε αρκετά φάρμακα και υγειονομικό υλικό(πάνω από έξι χάρτινα κιβώτια)
Η συμμετοχή σας, μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσουμε, όλοι μαζί την εθελοντική δράση αλληλεγγύης 
Ευχαριστούμε θερμά τις χορευτικές ομάδες παραδοσιακών χορών του Γ. Βαφειάδη, Ν. Ζωργιού και του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Λυγιά αλλά και όλους όσους παραβρέθηκαν και όσους βοήθησαν στη συλλογή υλικού, και ιδιαιτέρως τις προσφορές του Κέντρου Υγείας και της αθλητικής ομάδας Μπάσκετ "ΠΑΣ Ναυπάκτου" που παρέδωσαν από ένα κιβώτιο!


 Η χαρά της προσφοράς δεν μπορεί να μεταδοθεί όσα λόγια και να γράψει κανένας
Είναι καθαρά βιωματική διαδικασία... Πρέπει να τη ζήσεις!

Σας ευχαριστούμε!

Παρακάτω η ομιλία της Προέδρου του κοινωνικού ιατρείου φαρμακείου "Όλοι Μαζί", Ιωάννας Σταυροπούλου και βίντεο από την εκδήλωση


"Αγαπητοί φίλοι, 

Εκ μέρους της ομάδας των εθελοντών γιατρών και πολιτών, που στελεχώνουν το κοινωνικό ιατρείο – φαρμακείο Ναυπακτίας «Όλοι Μαζί» σας καλωσορίζω, με μεγάλη χαρά, στην αποψινή μας εκδήλωση. Σήμερα, που όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας, λόγω της μνημονιακής κρίσης, εξαθλιώνονται και οδηγούνται σε αδιέξοδα οικονομικά και ψυχικά, γίνεται συστηματική προσπάθεια για διάλυση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με κλείσιμο νοσοκομείων, με τη διαθεσιμότητα – απολύσεις χιλιάδων υγειονομικών, με την αύξηση στα νοσήλια στα 25ευρώ και τη μετατροπή της υγείας από κοινωνικό αγαθό σε εμπόρευμα.ολοι εμείς οι εθελοντές γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές και απλοί πολίτες, είμαστε εδώ και αντιστεκόμαστε στην κρίση με αλληλεγγύη. Το νεοσυσταθέν μη κερδοσκοπικό σωματείο αλληλεγγύης, λαμβάνοντας υπόψη τον αποκλεισμό μιας μεγάλης μερίδας συνανθρώπων μας από την πρόσβαση στην παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης, έχει ως σκοπό , με τη βοήθεια όλων σας, να δώσει την ευκαιρία στους άνεργους, ανασφάλιστους, άπορους και αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας να συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα στοιχειώδους υγειονομικής περίθαλψης. 

Γιατί όλοι θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ,η ζωή είναι χρωματιστή, ακόμα κι αν περιέχει δράμα, κλάμα και πόνο & οτι είμαστε εμείς,όλοι μαζί, που με την δραστηριοποίηση μας,θα φέρουμε τα καλύτερα! 

Αγαπητοί φίλοι τελειώνοντας Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους: Κατσαντώνη Κων/νο, Ιωάννου Δημήτρη, Νικολάου Ευθύμιο, Δημήτρη Λαμπρέλη, Μαρία Αγουρίδη, τις χορευτικές ομάδες των Γιάννη Βαφειάδη, Νίκου Ζωργιού και του συλλόγου γονέων του Δημ. Σχολείου Λυγιά καθώς και όλους όσους βοήθησαν για τη διοργάνωση της αποψινής εκδήλωσης. 
Η παρουσία σας μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση."

Η συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού θα συνεχιστεί σε μια άλλη εκδήλωση μας, την ερχόμενη Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο Φετιχέ Τζαμί στην παράσταση της Μάνιας Παπαδημητρίου 

Μια εκδηλωση του Κοινωνικού Ιατρειου-Φαρμακειου "Όλοι μαζί"
ΦΕΤΙΧΕ ΤΖΑΜΙ
4 Οκτωβρίου 2013 Ώρα 9 μ.μ.








Αναρτήθηκε από Nafpaktianews Nafpaktianews







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου